0
No products in the cart.

چگونه سئوکار چیره‌دستی شویم؟

دسته بندی :سئو 9 فوریه 2023 chehrehbartar 483
سئوکار

چگونه سئوکار شویم؟

در این مقاله به شما خواهیم گفت که، کار یک سئوکار چیست و تبدیل شدن به یک متخصص سئو چه امتیازاتی دارد. آموزش و یادگیری سئو به صورت عملی به شما کمک می‌کند تا در این صنعت نسبت به دیگر رقیبان‌تان پیشرفت چشمگیری داشته باشید.

آیا می دانید سئو چیست؟

بهبود بخشیدن به موتورهای جست‌وجو دانشی است که سبب بیشتر شدن ترافیک ارگانیک در جویش‌گرهایی مانند گوگل، یاهو و بینگ شده، و با یاری این دانش می‌توان مخاطبان زیادی را به سوی این وب‌سایت هدایت نمود. در واقع SEO به بهبود بخشیدن سایت برای دیده شدن بهتر جست‌وجوهای مربوط به جست‌و جوی کاربر در موتورهای جست‌و جو می‌باشد. شما زمانی می‌توانید مشتریان بیشتری را به وب‌سایت خود جذب کنید که، در نتایج جست‌وجو وب‌سایت‌تان در صفحه‌های اول گوگل قراربگیرد، و با این‌کار درآمد بیشتری را کسب کنید. اکثر مدیران وب‌سایت‌ها و کسب و کارها قصد دارند تا کاربران کلماتی که سرچ می‌کنند برای‌شان در صفحه اول نتایج جست‌و جو نشان داده شود. هدف تمام کارفرمایان و شرکت‎‌ها این است که، هنگامی که کاربر چیزی را جست‌وجو می‌کند وب‌سایت آن‌ها روی آن کلمه سرچ شده و کلیک کاربر بر روی وب‌سایت آن‌ها باشد. در اینجا است که اسم سئو و کارشناس سئو بیشتر از هر چیزی خودنمایی می‌کند.

سئوکار

کار سئو چیست؟

برای مطلوب ساختن وب‌سایت خود و صفحات آن، در ابتدای امر می‌بایست از طریقه کار موتورهای جست‌وجو اطلاعات کاملی کسب کنید. باید بدانید که این موتورهای جست‌وجو محتوای وب شما را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهند و پس از آن محتوا را به مخاطب به صورت صحیح نشان می‌دهند.

سازه‌های گوناگونی هستند که موتورهای جست‌وجو از آن عوامل برای بررسی و مشخص کردن ارتباط یک وب‌سایت با کلمه‌ای که کاربر سرچ کرده، بهره‌گیری می‌کنند. گوگل غالبا این موردها را آشکار نمی‌کند، اما با این وجود، افرادی خبره در این حیطه در جست‌‌جوی این عامل‌ها هستند و از آن‌ها بهبود بخشیدن به وب‌سایت‌ها استفاده می‌نمایند.

یک متخصص سئو می‌بایست از عامل ‌های مهمی در رده‌بندی صفحات وب خبردار باشد، بعضی از اساسی‌ترین عامل‌ها را در رده‌بندی وب‌سایت‌ها برای شما در زیر بازگو کردیم:

  • سن دامنه، URL  و آتوریتی آن
  • لینک‌ها
  • بهبود بخشیدن وب‌سایت در نسخه موبایل
  • محتوای بهینه شده و با کیفیت
  • سرعت بارگیری صفحات (از جمله سرعت صفحات وب‌سایت در نسخه تلفن همراه)
  • در دسترس بودن و همین‌طور امن بودن سایت
  • واکنش کاربران در شبکه‌های مجازی هر وب‌سایت
  • سئو تکنیکال
  • خبرگی کاربر

به چه کسی متخصص سئو یا سئوکار می گویند؟

کارشناس سئو شخصی با علم زیاد در در زمینه بهبود بخشیدن به وب‌سایت می‌باشد که به عالی‌ترین شکل ممکن چه از نظر فنی، کاربری، محتوا و…. به بررسی وب‌سایت می‌پردازد و به بهترین نحو ممکن آن وب‌سایت را در صفحه‌های عالی نتایج جست‌جو برای به حداکثر رساندن بازدید توسط کاربران بهبود می‌بخشد.

بنابراین اگر خواهان بالاترین رده در گوگل هستید، شما به یک کارشناس سئو برای رسیدن به این خواسته نیاز دارید.

شناسایی ابزارهای کلیدی سئو

برای این‌که به یک سئوکار چیره‌دست تبدیل شوید می بایست بعضی از عنصرهای کلیدی یا ابزارهای سئو را بدانید. این عناصر و ابزارها به شما در ساخت یک وب‌سایت عالی کمک می‌کنند. ابزارهای گوناگون بسیاری در بازار موجود می‌باشد که بیشتر آن‌ها خدمت‌رسانی خوبی به شما ارائه می‌کنند. اما شما می بایست در جست‌جوی مواردی باشید که برای کسب و کار و مشتریان مناسب باشد.

سئوکار

معرفی مهارت‌های سئوکار

یادگیری سئو به صورت آنلاین می‌تواند به شما در فهم و کاردانی و همچنین ابزارهایی که برای تغییر دادن به یک کارشناس موفق سئو نیاز دارید یاری رساند. شما می‌توانید با دوره‌های آموزشی عالی و دستور کارهای درسی معطوف بهترین آموزش‌ها راببینید. پشت‌سر گذاشتن سیر آموزشی ضمانت می‌کند که شما علمی درخور، در زمینه مخصوص برای تمرین بهره‌مندی دارید.

و همین‌طور زمانی‌که در شبکه‌های اجتماعی گوناگون فعال هستید به شما ارج می‌دهد. برای گذراندن دوره خاص ابتدا تحقیق کنید که، کدام مهارت لازم برای موفق شدن در حرفه سئو را دارید. برای مسلط شدن به سئو چهار اصل را بدانید. سئو شامل چهار اصل: بررسی کلمات کلیدی، سئو روی صفحه، لینک بیلدینگ و همین‌طور تکنیکال سئو می‌باشد.

1- بررسی کلمات کلیدی

بررسی کلمه‌های کلیدی حاوی پیدا کردن کلمات و عبارت‌های مربوطی می‌باشد که کاربران گوناگونی در گوگل و …سرچ می‌کنند. در واقع هدف اصلی شما باید کلمات کلیدی باشند تا ظرفیت انجام کار داشته باشید، این کلمات کلیدی اهمیت تجاری داشته باشد، مشتریان بسیاری را جذب کند.

2- سئو روی صفحه

این‌کار، به بهبود بخشیدن صفحات وب کمک نموده و برای جذب ترافیک سازمان یافته، از موتورهای جست‌جو می‌باشد.

مانند بهبود بخشیدن برای هدف جستجو و استفاده از تصحیح کننده‌های کلیدواژه در تگ عنوان‌ها، نوشتن عنوان‌ها و ذکر کردن توضیحات زیبا و غیره

3- لینک بیلدینگ

لینک بیلدینگ جریان کسب کردن بک لینک‌های تازه از وب‌سایت‌های شخص ثالث می‌باشد. آن‌ها به بهینه‌سازی رتبه و افزایش ترافیک ارگانیک وب شما کمک خواهند کرد، و همین‌طور می‌توانند ترافیک ارجاع را برای‌تان بفرستند.

4- تکنیکال سئو

تکنیکال سئو حاوی بهبود بخشیدن به وب‌سایت شما می‌باشد، تا از طریق آن موتورهای جست‌جو قادر باشند محتوای شما را به شکل موثر ایندکس کنند و کاربران تجربه خوبی از آن داشته باشند. تکنیکال سئو شامل فرآیندهایی همچون: بهبود سرعت صفحه، حذف نمودن لینک‌های خراب و استفاده از تگ‌های رایج برای ممانعت از محتوای تکراری و موارد دیگر می ‌باشد.

مهارت‌های تخصصی لازم برای سئوکاران

هم‌چون یک متخصص سئو، شما می‌بایست بعضی از مهارت‌های تخصصی این حیطه را یاد بگیرید.

1-سئو داخلی که این بخش حاوی مواردی هم‌چون محتواهای وب، لینک‌سازی بین آن و صفحات اصلی، از مهم‌ترین قسمت‌های سئو داخلی On Page SEO می‌باشند.

2-سئو تکنیکال که حاوی نکته‌ها و تکنیک‌های فنی سئو می‌باشد. اجرای نقشه سایت، استفاده از کد اسکیما، افزایش سرعت سایت و بهبود بخشی کدهای صفحات، از پراهمیت‌ترین موارد در تکنیکال سئو می‌باشد.

3-سئو خارجی در اصل هر کدام از موارد و کارهای سئو که بیرون از وب‌سایت صورت بگیرد را Off Page SEO یا همان سئو خارجی می‌گویند، که از مهم‌ترین آن، بک لینک‌ها می‌باشد.

4-ساختار صفحات وب و زبان به دلیل این‌که بتوانید کدهای صفحات را به مطلوب‌ترین شکل برسانید باید به زبان‌های html و css و یا Java Script تسلط داشته باشید.

5-تسلط بر ابزارهایی مثل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس، اگر چه تسلط بر روی این دو ابزار کاربردی گوگل واجب نیست، ولی شما را در رسیدن به هدف‌تان که همان افزایش رتبه و معتبر شدن وب‌سایت‌تان است کمک بسیاری می‌کند. با بهره‌گیری از این دو ابزار، می‌توانید به مشکلات سایت خود را حل کنید و حتی به تجزیه تحلیل آن بپردازید.

6-تسلط بر وردپرس یا دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا یکی دیگر از مهارت‌های یک سئوکار می‌باشد. بیشتر سایت‌هایی که در اینترنت هستند، با بهره‌گیری از wordprres ایجاد شده‌اند. به همین دلیل یک سئوکار می‌بایست، تسلط مورد نیاز جهت تنظیمات و تغییرات مقبول سئو را در آنها به‌کار ببرد.

سئوکار

سخن پایانی

در این مقاله فهمیدیم که سئو چیست و به چه صورت سئوکار شویم. همین‌طور وظیفه و کارهایی که یک متخصص سئو انجام می‌دهد را مورد بررسی قرار دادیم و این‌که مهارت‌های یک کارشناس سئو چیست را متوجه شدیم. حال می‌دانیم که در سال‌های اخیر شرکت‌ها و کارفرماها نیز به اهمیت سئو دست پیدا کرده‌اند. شغل‌های زیادی نیز برای متخصصان سئو ایجاد شده است، که بازار کار بسیار خوبی برای افراد مختلف دارد.

chehrehbartar

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: