بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)
سیستم های مدیریت محتوا
سیستم های مدیریت محتوا یکی از بهترین ابزارها در بهبود کسب و کارها، بزینسها و شرکتها محسوب میشود؛ که انواع مختلفی از CMS در دنیای اینترنت و وب به وجود آمده است که میتواند به افراد کمک کند؛ اما با توجه به این مسئله که تعدادی در هنگام انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا برای کسب وکار خودشان دچار مشکل میشوند؛ تصمیم گرفتهایم در این جا در ارتباط با بهترین سیستم های مدیریت محتوا؛ اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم؛پس در ادامه و تا پایان همراه ما باشید.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟
پیش از آنکه به ذکر مطالب دیگر بپردازیم و بهترین سیستم های مدیریت محتوا را معرفی کنیم؛ باید بدانیم که اصلا یک سیستم مدیریت محتوا چیست؟ منظور از سیستم مدیریت محتوا یا Content Management System یک نوع سیستم نرمافزاری است که به افراد کمک میکند؛ نحوه انتشار و به طور کلی روند انتشار محتوای خودشان را به شکل بصری بررسی و مدیریت کنند؛ به عبارت دیگر یک سیستم مدیریت محتوا به افراد کمک میکند؛ وب سایتشان را بسازند؛ آن را آپدیت کنند؛ بهبود ببخشند و محتواهای مختلف، سمعی، بصری و نوشتاری در آن قرار دهند.
بهترین CMS
حال که با مفهوم سیستم مدیریت محتوا آشنا شدید؛ نوبت به این میرسد که بهترین سیستم های مدیریت محتوا را به شما معرفی کنیم؛ تا اگر در مرحله تصمیمگیری هستید؛ این کار را بتوانید بسیار راحت تر انجام دهید.
وردپرس
شما نمیتوانید کسی را پیدا کنید؛ که در دنیای وب اطلاعات اندکی کسب کرده باشد؛ اما ورد پرس را نشناسد؛ خوب است بدانید؛ ورد پرس یکی از بهترین، متداولترین و اصیلترین سیستم های مدیریت محتوا محسوب میشود؛ به طوری که بیش 32 درصد از وبسایتهای کل جهان به وسیله ورد پرس بالا آمدهاند؛ از جمله مزایای سیستم مدیریت محتوای ورد پرس نیز میتوان به وجود انواع مختلف قالب، آسان بودن انتشار محتوا در این سیستم، سهولت در ویریش محتواهای قرارداده شده، افزونههای رایگان و امکان ساخت انواع مختلف سایت مانند سایتهای وبلاگی، خبری، فروشگاهی، شرکتی و …. به وسیله سیستم مدیریت محتوای ورد پرس اشاره کرد.
جوملا
یکی دیگر از سیستمهای مدیریت محتوا که بسیارکارآمد و موثر محسوب میشود؛ سیستم مدیریت محتوای جوملا هست؛این سیستم بسیار انعطاف پذیر است؛ با استفاده از سیستم مدیریت محتوای جوملا افراد مختلف میتوانند سایتهای چند زبانه داشته باشند و به طور همزمان نیز از چند قالب برای وب سایت خود استفاده کنند؛ اگر بخواهیم به تنها مشکل CMS جوملا اشاره کنیم باید ذکر کنیم که سیستم مدیریت محتوای جوملا پنل مدیریتی کاربر پسندی ندارد؛ از مزایای جوملا نیز باید به سیستم مدیریت بسیار به روز و پیشرفته، پشتیبانی بسیار عالی برای پست های سفارشی و امکان استفاده از هر نوع قالب برای صفحات مختلف سایت اشاره کرد؛ البته باید ذکر کنیم؛ که این CMS برای افرادی که تجربه و مهارت چندانی در طراحی سایت ندارند مناسب نخواد بود.
دروپال
دروپال نیز یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان محسوب میشود؛ که خواهان های مخصوص خودش را دارد؛ این سیستم مدیریت محتوا تا حد بسیار زیادی به جوملا شبیه هست و بسیار قابل انعطاف محسوب میشود؛ اگر بخواهیم مزایای دروپال را ذکر کنیم؛ باید به طبقهبندی بسیار قوی، امنیت بسیار بالا و زیاد، امکان مدیریت و پشتیبانی پست های سفارشی، پشتیبانی از سایت هایی که دارای چند زبان هستند و امکان تنظیمات مجوز برای کاربران اشاره کرد؛ البته اگر بخواهیم چندین نقطه ضعف از این سیستم مدیریتی ذکرکنیم؛ باید به کم بودن قالب های رایگان این سیستم و پیچیده و سخت بودن تولید قالب جدید برای این سیستم اشاره کرد.
مجنتو
سیستم مدیریت محتوای دیگری که جزء بهترین CMS محسوب میشود؛ سیستم مجنتو هست؛ این CMS بیشتر برای ساخت فروشگاه های آنلاین به کارمی آید و پس از انتشارش در سال 2008 تا به امروز توانسته است به تولید بیش از 200 هزار فروشگاه فعال آنلاین بپردازد؛ خوب است ذکر شود این سیستم مدیریت محتوا دو نوع مختلف دارد که یکی از آنها با نام اپن سورس رایگان و دیگری نیاز به لایسنس شرکت مربوطه برای فعال سازی دارد و رایگان نیست؛ از جمله مزایای مجنتو میتوان به داشتن قالب های رایگان، سئوی مناسب این سیستم و قابلیت تولید فروشگاه های آنلاین به بهترین شکل توسط مجنتو اشاره کرد؛ طبیعتا این CMS مانند سیستمهای قبلی یک سری معایب دارد که از جمله آن ها میتوان به حرفه ای نبودن نسخه رایگان این سیستم، عدم توانایی استفاده از پشتیبانی در نسخه رایگان این سیستم و وجود پیچیدگی در پنل آن اشاره کرد.
بلاگر
بلاگر، یکی دیگر از بهترین سیستم های مدیریت محتوا محسوب میشود؛ که زیرنظر شرکت گوگل ایجاد شده و بیشتر برای ساخت وبلاگ ها از آن استفاده میشود؛ خوب است بدانید برای استفاده از این CMS نیاز نیست که علم خاصی وجود داشته باشد و استفاده از آن بسیار آسان هست؛از مزایای این سیستم مدیریت محتوا نیز لازم هست به داشتن دامنه و هاست رایگان، امکان همکاری این سایت ها با دیگرابزار گوگل مانند گوگل آنالیتیکس و استفاده آسان آن اشاره کرد؛ از معایب این سیستم نیز باید به انعطاف پذیری محدود آن اشاره کرد.
ویژگی های یک سیستم مدیریت محتوای خوب
درقسمتهای قبلی سعی کردیم؛ شما را با بهترین سیستمهای مدیریت محتوا آشنا کنیم؛ اما در اینجا تصمیم داریم؛ باذکر ویژگیهای یک سیستم مدیریت محتوای خوب به شما کمک کنیم؛ تشخیص دهید هر سیستم مدیریت محتوایی تا چه اندازه کارآمد هست.
ویژگی اول:
اولین و مهمترین ویژگی یک سیستم مدیریت محتوای خوب این است که آن سیستم بتواند امکان دسته بندی و طبقه بندی محتوا ها را برای شما فراهم کند.
ویژگی دوم:
یک CMS خوب باید بتواند به شما کمک کند؛ که صفحات سایت خود را ویرایش کنید.
ویژگی سوم:
CMS که بتوان روی آن حساب باز کرد باید پشتیبانی خوبی در اختیار شما قرار دهد تا شما در هنگام آپدیت ها با مشکل روبرو نشوید.
ویژگی چهارم:
یک CMS کارآمد بایدبه شما در اعمال ویژگیهای دلخواهتان بر روی وب سایتتان کمک کند.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت