0
No products in the cart.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

دسته بندی :طراحی سایت 5 ژانویه 2023 chehrehbartar 514
وردپرس چیست و چه کاربردی دارد

اگر در ارتباط با دیجیتال مارکتینگ اطلاعات اندکی داشته باشید، باید بدانید که یکی از بحث‌های مطرح در دیجیتال مارکتینگ wordpress و طراحی سایت به این روش هست؛ اما شاید اکثر افراد اطلاعات دقیق و کافی در ارتباط با این مسئله نداشته باشند؛ به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم در ادامه این مطلب در ارتباط با این که وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؛ با شما صحبت کنیم؛ پس تا پایان همراه ما باشید.

این را هم بخوانید: طراحی سایت چیست؟

تعریف وردپرس

اگر بخواهیم به زبان بسیار ساده wordpress را برای شما تعریف کنیم؛ باید بگوییم وردپرس نوعی سیستم مدیریت محتوا است؛ که به وسیله آن می‌توان سایت‌های مختلف را بدون نیاز به کد نویسی طراحی کرد؛ به عبارت دیگر می‌توان گفت وردپرس نوعی نرم افزار است که در دسته انواع سیستم‌های مدیریت محتوا قرار می‌گیرد و به وسیله آن می‌توان سایت‌ها و وبلاگ‌های مختلف را طراحی کرد.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد

تاریخچه وردپرس

برای آشنایی هرچه بیشتر با wordpress و کاربرد‌های آن لازم می‌دانیم، تاریخچه کوتاهی از آن ذکر کنیم؛ باید بگوییم که وردپرس برای اولین بار توسط شخصی به نام مت مونلوگ برنامه‌نویسی شد و در سال 2003 میلادی به عنوان یک نرم افزار که در وبلاگ‌نویسی به افراد کمک می‌کند؛ وارد بازار شد؛ اما خوب است بدانید؛ با گذشت سالها کاربرد وردپرس از این حد فراتر رفت به طوری که امروزه میتوان به وسیله wordpress انواع مختلف سایت ها را با امکانات مختلف و بدون این که نیاز به کدنویسی وجود داشته باشد در کم ترین زمان طراحی کرد.

وردپرس چه کاربردهایی دارد؟

در قسمت‌های قبلی در ارتباط با این مسئله که wordpress چیست؟ اطلاعات زیادی را در ارختیار شما قرار دادیم و سعی کردیم که یک آشنایی نسبی در این باره برای شما به وجود بیاوریم؛ اما حال نوبت به این میرسد که کاربردهای وردپرس را نیز ذکر کنیم.

  • کاربرد اول: راه اندازی سایت

یکی از اصلی‌ترین و اساسی‌ترین کاربرد‌های وردپرس این است که شما می‌توانید در کم‌ترین زمان ممکن و بدون نیاز به کد نویسی سایت مورد نظر خود را با حداکثر امکانات طراحی کنید.

  • کاربرد دوم: مدیریت سایت

خوب است بدانید؛ به کمک وردپرس شما خواهید توانست سایتی را که طراحی و راه اندازی می‌کنید مدیریت کنید.

با wordpress چه نوع سایت‌هایی می‌توان ساخت؟

همان‌طور که اطلاع دارید سایت‌ها انواع مختلفی دارند؛ که در ادامه سایت هایی را که می‌توان به وسیله وردپرس آن‌ها را ساخت معرفی می‌کنیم.

سایت فروشگاهی

سایت های فروشگاهی از جمله سایت‌هایی هستند که به وسیه نرم افزار وردپرس و قابلیت های متعدد آن می‌توان آن ها را ساخت؛ ویژگی‌هایی این سایت ها این است که مدیرآن ها می‌توان به کمک چنین سایتی خدمات یا محصولات خود را به فروش برساند و هزینه آن را به صورت آنلاین دریافت کند.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد

سایت شرکتی

سایت‌های شرکتی دسته دیگری از انواع مختلف سایت‌ها هستند که به وسیله wordpress میتوان آن ها را ساخت در سایت‌های شرکتی برخلاف سایت‌های فروشگاهی تمرکز بر فروش کالا نیست بلکه برند و روند کار یک کسب و کار یا بیزنس به وسیله این سایت‌ها معرفی می‌شود؛ به عبارتی به وسیله سایت های شرکتی افراد با آن شرکت بیشتر آشنا می‌شوند .

سایت وبلاگی

 سایت‌های وبلاگی سایت‌هایی هستند که در آن مقالات و اطلاعات مختلف در ارتباط با یک موضوع خاص نمایش داده می‌شود؛ خوب است بدانید این نوع وب سایت‌ها را نیز می‌توان به وسیله وردپرس طراحی کرد.

سایت‌های عضویتی

سایت‌های عضویتی نوع دیگری از انواع مختلف وب سایت هستند که به وسیله wordpress آن‌ها را نیز می‌توان راه‌اندازی کرد؛ در این وب سایت‌ها افراد خواهند توانست در ازای عوضیت در سایت محتوای رایگان دریافت کنند.

سایت آموزش آنلاین

در سایت‌های آموزش آنلاین که به وسیله نرم افزار وردپرس می‌توان آن را طراحی کرد، افراد دوره‌های آموزشی برگزار می‌کنند و به فروش می‌رسانند.

معروف‌ترین وب سایت‌هایی که به وسیله وردپرس ساخته شده‌اند؟

در قسمت‌های قبلی در ارتباط با کاربرد وردپرس و تعریف آن زیاد با هم صحبت کردیم و حدس می‌زنیم تا این جای کار اطلاعات زیادی در ارتباط با وردپرس کسب کرده باشید؛ اما برای این که شگفتی شما در ارتباط با این ابزار ارزشمند بیشتر شود خوب است بدانید که وب سایت‌های بسیار معروفی مانند وب سایت کاخ سفید، وبلاگ رسمی شرکت مایکروسافت و وبلاگ گروه معروف موسیقی رولینگ استون به وسیله ابزار wordpress نوشته شده اند.

مزایای wordpress

در ادامه با ذکر مزایای وردپرس شما را یک قدم بیشتر به شناخت این ابزار کمک می‌کنیم.

  • مزیت اول: استفاده آسان

یکی از اصلی ترین مزایای wordpress این هست که هرکسی می‌تواند به وسیله آن سایت مورد نظرش را طراحی کند و نیاز نیست که دانش خاصی برای طراحی سایت به این روش داشته باشید.

  • مزیت دوم: سازگاری با سئو

همان‌طور که ممکن است اطلاع داشته باشید، وجود سئو یا بهینه سازی موتور های جست و جو درسایت شما باعث می‌شود؛ آن سایت در هنگام سرچ در گوگل در بالاترین قسمت قرار بگیرد؛ که سایت‌های وردپرسی بهترین زیرساخت را برای سئو فراهم می‌کنند و به عبارتی با آن سازگار هستند.

  • مزیت سوم: پشتیبانی کامل از تمام ابزار های انتقال محتوا

حتما اطلاع دارید که در سایت‌های  مختلف محتوا به روش های متعددی مانند متن، ویدئو و عکس منتقل می‌شود که سایت‌های وردپرسی از تمام این ابزار ها پشتیبانی می‌کنند.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد

معایب وردپرس

به منظور ایجاد آشنایی کامل شما با wordpress لازم می‌دانیم به عنوان آخرین نکته در ارتباط با معایب وردپرس صحبت کنیم.

  • عیب اول: نیاز به نصب افزونه و به وجود آمدن نگرانی

باید بگوییم؛ در برخی مواقع  ممکن است برای کامل کردن سایت های وردپرسی شما به نصب افزونه‌های مختلف نیاز پیدا کنید؛ که این افزونه‌ها به وسیله کدنویسی توسط افراد مختلف آماده می‌شوند وممکن است مخرب باشند که مخرب بودن آن‌ها مشکلات امنیتی برای سایت به وجود می آورد.

  • عیب دوم: بروز رسانی

اگر بر روی سایت وردپرسی شما افزونه‌های مختلف وجود داشته باشد؛ شما بایستی برای ایجاد سازگاری در قالب ها و افزونه‌ها و اطمینان از وجود امنیت در سایت بروز‌رسانی انجام دهید که بروزرسانی زمان زیادی از شما می‌گیرد.

chehrehbartar

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: