آشنایی با انواع سقف کاذب
انواع سقف کاذب
یکی از پراستفادهترین سقف کاذبها در ایران، سقف کاذب رابیتس و همینطور سقف کاذب کناف میباشد. اما ما در این مقاله شما را با انواع سقف کاذب با کاربردهای بینظیر و چشمگیر آشنا خواهیم کرد، تا انتها با ما همراه باشید.
این را هم بخوانید: طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی
آیا میدانید سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب، سقفی است که بهعنوان یک پوشش در زیر سقف اصلی نصب شده و در واقع سقف اصلی ساختمان بهشمار نمیرود، بلکه سقف ثانویه محسوب میشود. دیوارها و سقف اصلی خانه، وظیفه تحمل سقف کاذب را برعهده دارند. از کاربردهای گوناگون سقف کاذب، میتوان به پوشاندن سقف اصلی و زیباتر کردن محیط و همچنین، عایق کردن سقف اصلی در مقابل صدا و دما اشاره کرد. برای داشتن فضایی زیبا و شیک میتوانید، در داخل برخی از سقف کاذبها با نصب نورپردازی، محیطی بسیار زیباتر را طراحی کنید.
سقف کاذب در چه مکانهایی مورد استفاده قرار میگیرد؟
سقف کاذب در منازل
- میتوانید در سالن پذیرایی برای بهوجود آوردن یک تغییر چشمگیر استفاده کنید، خوب است بدانید این سقفها، در دکوراسیون تغییرات بهسزایی ایجاد میکنند.
- نه تنها در سالن پذیرایی، بلکه در اتاق خواب نیز، از سقف کاذب میتوانید برای داشتن فضای خاص و زیبا استفاده کنید.
- سقف کاذب را، در بالای میز ناهارخوری نیز میتوان نصب کرد، که فضایی بسیار شکیل ایجاد میکند.
- سقف کاذب برای کوریدور، حمام و سرویس بهداشتی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. سقف کاذبهای حمام و دستشویی، به دلیل تماس با آب و رطوبت، از جنس
- Pvc تولید شده است، که جنسی کاملا ضد آب میباشد.
- سقف کاذبهایی که در آشپزخانه اجرا میشوند، ایدهای جالب برای بیشتر افراد میباشد. بیشتر مردم برای آشپزخانه خود، از کناف و سقف کاذب مجازی استفاده میکنند.
البته بهتر است بدانید، از سقف کاذب فقط برای منازل استفاده نمیشود، بلکه در کتابخانهها، و محیطهای اداری نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
آشنایی با تعدادی از کاربردیترین انواع سقف کاذب
رایجترین سقف کاذبهایی که در بازار موجود است، شامل 9 گروه میباشد. در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
-
سقف کاذب کناف
بیشترین استفاده را سقف کاذب کناف دارد. در اکثر پروژهها از این سقف کاذب استفاده میشود. اکثر افراد، کم یا زیاد سقف کاذب کناف را دیده و با آن آشنایی دارند. سقف کاذب کناف به دو نوع تقسیم میشود:
- سقف کناف ثابت
- سقف کناف متحرک(مشبک)
در تولید سقف کناف ثابت از درگاههای گچی و یا سیمانی استفاده میشود. و زیرسازی این نوع سقف از پروفیلهای فولادی سبک می باشد.
سقف کناف متحرک یا همان مشبک این نوع سقف از تایل گچی و همینطور از پروفیلهای سپری تولید شده است. پروفیلهای سپری از جنس گالوانیزه میباشد. تایل کناف مشبک همیشه گچی نیست و گاهی نیز به شکل تایلهای متریال معدنی، آلومینیومی و پوشالی میباشد. به دلیل اینکه، این نوع سقفها تایل و قاب اتصال ثابتی ندارند و به آسودگی با دست برداشته میشوند این نام بر روی آن گذاشته شده است. از این نوع سقف کاذب در پارکینگها استفاده میشود.
2. سقف کاذب رابیتس
این نوع سقف کاذب در ایران بسیار قدیمی به شمار میرود. واز معمولترین سقفهای بازار کشورمان است. این نوع سقفهای کاذب متشکل از برگههای رابیتس و اندود گچ میباشند. این سقف از مصالحی که همیشه در دسترس است، زیرسازی میشود مانند میلگرد و نبشی.
در سقف کاذب رابیتس هیچگاه، از میلگرد آجدار به دلیل اینکه جوشپذیری بسیار ضعیفی دارد، استفاده نمیشود. دلیل استفاده از سقف رابیتس این است که، گروه کنافکار حرفهای در دسترس نبوده، به همین منظور از آن استفاده میشود. در غیر اینصورت، توصیه نمیشود که از سقف رابیتس استفاده کنید. زیرا قیمت آن از سقف کاذب کناف بیشتر است.
3. سقف کاذب گریلیوم
سقف کاذب گریلیوم، سقفی بسیار جذاب میباشد. این سقف از حفرههای مربعی تشکیل شده است و از نوع سقفهای باز بهشمار میرود. جنس این نوع سقف کاذب، معمولا از آلومینیوم میباشد. و در زیرسازی آن از فولا استفاده میشود. سقف کاذب گریلیوم ظاهری بسیار ساده دارد اما، در اتمام کار فضایی کاملا شیک و زیبا مشاهده خواهید کرد. این نوع سقف در محیطهای اداری کاربرد دارد. یکی از ویژگیهای مهم این نوع سقف این است که، دریچهی کولر و مابقی تاسیسات، در پشت سقف تعبیه میشود و از نمای بیرونی هیچ دیدی ندارد.
- نورپردازیهای این نوع سقف نیز، فضای شکیل و لاکچری را به نمایش میگذارد.
- بهتر است بدانید سقفهای کاذب گریلیوم در رده سقفهای نسبتا گران قرار دارد.
4. سقف کاذب چوبی از انواع سقف کاذب
همانطور که از نامش پیداس سقفهای کاذب چوبی از جنس چوب هستند. از سقف کاذب چوبی میتوان در چیدمان و زیبایی دکوراسیون منزل استفاده نمود. به محیط خانه فضایی دلچسب و روحانگیز می توانید ببخشید. سقف کاذب چوبی سبکی مدرن و فوقالعاده فضایی آرامشبخش در محیط فراهم میآورد. بهترین فضا برای فراهم آوردن این آرامش فضای بالای تختخواب و یا مبلمان راحتی میباشد. گرانقیمتترین سقف کاذب، سقف کاذب چوبی میباشد به همین دلیل است که، اکثر مردم فقط برای یک اتاق از آن استفاده میکنند.
5. سقف کاذب آکوستیک یا جاذب صدا
همانطور که میدانید، سقفهای کاذب عایق صدا میباشند. به اینصورت که صداها را از خود عبور نمیدهند و دوباره آنرا به محیط باز میگردانند. این بازگشت صدا به غیر از تولید کردن سر و صدا هیچ تاثیر دیگری برمحیط اطراف ندارد. به همین خاط باید به دنبال سقفی باشیم که نه تنها صوت از آن عبور نمیکند، بلکه باید صدا را نیز جذب نماید. سقف کاذب آکوستیک همان سقف مورد نظر است. این نوع سقف دارای قیمت مناسبی میباشد و در رده سقف کاذب ارزان قرار دارد. سقف کاذب آکوستیک نیز از سقفهای مشبک بهشمار میآید. در این نوع سقف برخلاف سقفهایی که با آن تا به اینجا آشنا شدهاید، زیبایی خاصی وجود ندارد. از سقف کاذب آکوستیک بیشتر در فضاهای مطالعاتی، سینماها، تالارها، اتاق جلسات و بانکها و غیره…استفاده میشود.
6. سقف کاذب آلومینیومی یکی از انواع سقف کاذب
سقف کاذب آلومینیومی نیز دو نوع می باشد: سقف کاذب نواری و سقف مشبک آلومینیومی.
سقفهای آلومینیومی بسیار مستحکم هستند، ظاهری زیبا دارند و همینطور از دسته سقفهای ضدرطوبت به شمار میآیند. این نوع سقفها ضد حریق هستند و رنگ آنها ثابت میباشد. از خصوصیات دیگر این نوع از سقفها، میتوان به نصب آن و نگهداری آسان آن اشاره نمود. سقف کاذب آلومینیومی نیز در دسته سقفهای گران قیمت قرار دارد.
7. سقف کاذب پی وی سی
سقفهای کاذب پی وی سی نیز دارای دو دستهاند:
- سقف کاذب پی وی سی با پنل نواری
- سقف کاذب مشبک پی وی سی
این نوع سقف کاذب دارای مزایایی از جمله، عایق صوت و حرارت، رنگ ثابت و سقف قابل شستو شو، زیبا و سبک، ضد حریق اما از سقفهای آلومینیومی ضعیفتر در برابر آتش، و از همه مهمتر ضدآب بودن آن میباشد.
8. آی گلس از انواع سقف کاذب
سقف کاذب آی گلس ساخت کشور ایران است. جنس آن از آکرلیک است، که قابلیت گذر نور را دارد. دارای چشمانداز بسیار زیبا و مناسبی میباشد. دارای رنگها و طرحهای متنوع و زیادی میباشد.. در برابر ضربه مستحکم است و قیمت آن نسبتا زیاد است.
9. سقف کاذب ترکیبی
سقف کاذب ترکیبی، همانطور که نامش پیداس از ترکیب دو یا چند سقف کاذب تولید شده است. از سقف کاذب ترکیبی برای ساخت یک طرح هندسی است. هنگام زیرسازی این سقف باید دقت کنید تا طرح ترکیبی که انتخاب میکنید مناسب باشد تا به مرور زمان مشلی در اتصالات شما به وجود نیاید.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت